K2s durumbullar
Durumbullar blev det och oj vad det blev bra. Receptet sa durumbröd, men jag tog ett eget initiativ och gjorde bullar. Då slipper man ju skalkarna...
Det blir lagom till kvällsfikat och frukosten, och sen blir det en laddning till imorgon. Då får man nybakat bröd varje dag, och jag tycker att nybakat är godast.
Till helgen får det bli lite bröd som kräver assistenten igen 😉
Men hallå!! Nu måste jag verkligen sätta fart, jag vill också äta nybakat bröd. Vad är fördelen med durum - smak, konsistens...
Durum ger smak, färg och skorpa.
Vilken färg, är de inte helt färglöst bröd av durum?
Lite gulaktig frisk färg. Märks inte jättetydligt, så man skall nog veta att det är Durum för att se det. Fick ett recept på pasta: 100g Durum, 100g vatten och 1ägg. Blanda på bänken ock låt vila 1 timme. Receptet är per person.